Rappe recepten: penne met kip, courgette en sugarsnaps en quattro formaggi

Zo lang als het duurt de penne te koken, zo lang duurt het ongeveer om het te maken.

Ingredienten:

Penne  voor 1 persoon (kooktijd 9 minuten)
1 kipfilet
Een halve courgette in grove stukken
100 gram sugarsnaps
Pijnboompitten
Boter of olijfolie om de kip in te bakken
Kaas om te raspen
Grand’Italia 4 formaggi pastasaus

Bereidingswijze:

Zet een pannetje met warm water op voor de pasta. Snij de kipfilet in reepjes. Doe de pasta bij het water en voeg wat zout toe. Zet de kookwekker op 9 minuten.  Doe de boter in de bakpan. Roerbak de kip, niet tot bruin. Als al het roze van de kip wit is doe je de sugarsnaps en de courgette erbij. Af en toe even roeren. Net voor de pasta klaar is de pijnboompitten bij de groenten in de pan. Giet de pasta af en doe dit bij de rest. Schep er wat pastasaus bij en nog even doorwarmen. Doe dit in een bord en rasp er nog wat kaas over. Klario!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s