Jamie Oliver doneert opbrengst kerstmenu aan 3FM Serious Request

Kerstmenu eenvoudig te downloaden op Smulweb
  
Baarn, 15 december 2010 – Internationaal kookfenomeen Jamie Oliver biedt Nederland dit jaar de ultieme mogelijkheid om een heerlijk kerstmenu op tafel te zetten èn tegelijkertijd iets goeds te doen voor een ander. Op ’s lands grootste culinaire website Smulweb kan men voor slechts €2,99 Jamie’s Kerstbox downloaden, waarvan een deel van de opbrengst naar de jaarlijkse 3FM actie Serious Request gaat.
 
Over het menu
Zoals we gewend zijn van Jamie Oliver hoeven we geen dagen achtereen door te brengen in de keuken om toch een fantastische maaltijd op tafel te kunnen zetten. Hij geeft ons nu ook weer voor de Kerst praktische adviezen om een volwaardig culinaire avond te verzorgen in drie gangen voor acht personen.
  
Jamie stelde een Kerstbox samen met daarin de recepten, wijnadvies van Hubrecht Duijker en een menukaartje in de vorm van een dobbelsteen die je op naam kunt uitdraaien. Volgens de keukenprins is het menu naar eigen zeggen ‘makkelijk maar gegarandeerd lekker’, waarbij echte kersttradities de revue passeren.
 
Donatie aan Serious Request
Smulweb en Jamie Oliver hopen dat veel mensen het menu zullen downloaden zodat er een mooie donatie overhandigd kan worden aan Serious Request, dat dit jaar actie voert voor kinderen die hun ouders zijn verloren door de gevolgen van AIDS. Het menu is te downloaden op http://www.smulweb.nl/actie/jamie_oliver
 
Het best verkochte non-fictie boek in Engeland ooit
Jamie Oliver timmert al sinds zijn zestiende aan de weg om de wereld te veroveren met zijn kookkunsten. Dit niet zonder resultaat, aangezien Oliver inmiddels elf kookboeken op zijn naam heeft staan waarvan ‘Jamie in 30 minuten’ het best verkochte non-fictie boek in Engeland ooit is. Daarnaast is hij nog steeds volop actief in de keuken van Fifteen restaurant in Londen en schrijft hij artikelen voor de Saturday Times Magazine.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s