Pizzarette

Een nieuw fenomeen voor samen koken is geboren. Pizzarette is de naam. En het leuke is dat het alle trends verbindt. Italiaans koken, eten van verse producten en tijdens een gezellig avondje met vrienden samen koken. Nog leuker is misschien wel dat het nauwelijks rommel geeft. Dus weinig werk, lekker eten en nog meer pret.

De Pizzarette is de eerste oven voor partypizza’s. Oogt als een pure gadget door de, overigens zeer functionele, terracotta koepel. De onderplaat is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal die de warmte goed verdeelt. Zonder toevoeging van vet ontstaat daardoor die heerlijk knapperige pizzabodem. Door de bol gaart het beleg en smelt de kaas De Pizzarette is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Gemaakt om eens lekker te experimenteren met het lekkerste pizzabeleg.

De Pizzarette wordt geleverd met een handleiding met recepten voor deeg en saus, geïsoleerde rvs bakspatels en een uitsteekring voor het deeg. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, één voor 4 en één voor 6 personen.

 Advies verkoopprijs: € 99,- voor de 4 persoons en € 119,- voor de 6 persoons.
www.pizzarette.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s