Truffels!

WAT EEN VONDST!

Truffel.nl is de nieuwe online shop voor verse truffels en truffeldelicatessen. De online winkel brengt de smaak van truffel thuis. Truffel.nl wil de laagdrempelige truffelshop zijn die het unieke en exclusieve van truffels in ere houdt maar de smaak van de zogenoemde zwarte diamanten makkelijker bereikbaar en toepasbaar maakt. Iedereen aan de truffel, dat is onze missie.

De eenvoudige recepten en ideeën bewijzen dat je geen chef-kok hoeft te zijn om gerechten met truffel te bereiden. Culinaire ervaring is niet nodig. Een dikke portemonnee trouwens ook niet. Want 5 gram verse truffel per persoon is al voldoende voor de ware truffelsensatie.

Truffels hebben het imago exclusief te zijn en een tikkeltje mystiek. Zeker, dat maakt ze ook zo bijzonder. Maar dat weerhoudt ons er niet van truffels en truffeldelicatessen in zoveel mogelijk keukens te brengen. Truffel.nl is er voor iedereen die graag kookt, van lekker eten houdt en van de kleine dingen van het leven een feest maakt.

Naast verse truffels ligt een verscheidenheid aan truffeldelicatessen in de digitale schappen, zoals oliën, balsamico, tapenades, crèmes, worsten en kazen. Deze producten zijn afkomstig van de Italiaanse truffelhuizen La Segreta en Urbani Tartufi. Wij werken nauw samen met Fred de Leeuw, al 30 jaar truffelkenner. www.truffel.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s