Fast fajita’s

Dit kun je binnen 15 minuten gemaakt en opgegeten hebben! Ideaal voor ‘even snel’, veel gasten en lekkere trek!

Ingredienten, hoeveelheden aanpassen naar personen/honger:
Rundergehakt
Chinese roerbakgroenten (paprika, prei, tauge, etc.)
Pak tortilla’s (Santa Maria, Deen)
Zakje fajitakruiden (bij de tortilla’s)
Doosje kastanje champignons
Knoflooksaus
Beetje boter
2 bakpannen

Bereidingswijze:
Smelt een klontje boter in pan 1
Als de boter bruin is het gehakt erbij
Hak in de tussentijd de champignons in plakjes (of als je niet snel genoeg bent doe je het van te voren!)
Maak een deel van het zakje tortillakruiden aan met een beetje water en doe dit bij het gehakt.
Even een beetje in laten koken.
Champignonnen en roerbak erbij.
In pan 2 warm je de tortilla’s op, of zet het hele pakje in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzingen.

Als alles lekker gebakken is doe je een beetje (naar smaak ;o) knoflooksaus op de tortilla en schep van van het mengsel erbij. Oprollen en klaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s