Zoek je nog een toet?

Creme_brulee Creme brulee met Amaretto:

725 ml slagroom
125 ml amaretto
60 gram fijne tafelsuiker
8 eidooiers
Poedersuiker
Amandelsnippers

De room tegen de kook aanbrengen. De eidooiers met de suiker vermengen. De amaretto erbij doen. Room langzaam erbij gieten terwijl je de handel doorroert met een garde. Doe dit alles door een zeef en verdeel het over zes ovenvaste schaaltjes. Zet deze schaaltjes in een ovenschaal en giet daar water in totdat ze half onder water staan. Zet dit 20 tot 25 minuten in de oven op 180 graden. Laat ze daarna helemaal afkoelen en zet ze dan nog 3 tot 4 uur in de koelkast. Voor het serveren de poedersuiker en de amandelsnippers er overheen strooien en de suiker branden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s