Restaurant Puyck

Gisteren was ik door de hoofdredactie uitgenodigd om de 60ste verjaardag van mijn collega te vieren in restaurant Puyck aan de ceintuurbaan in Amsterdam. Met z’n vijven gingen we daar lekker een hapje eten. Het is een hip restaurant waar het niet klinisch modern was maar aangenaam gezellig. Ze hadden een Frans-Aziatische kaart, en dat past nou precies bij mijn smaak! Als voorgerecht had ik Truffel-geitenkaas wonton’s, salade met shitaken, kweepeermarmelade. Dat voorgerecht was heerlijk! Als hoofdgerecht had ik gekozen voor de Heilbotfilet in truffelmosterd gemarineerd,knolselderie puree,bascilicmsaus. Voor zover ik weet had ik nog nooit gebakken heilbot gegeten, maar dat kan zeker weer! Als toetje toe hadden we Pecannoten taart, vanille ijs, rozemarijn fudge saus. Daarna nog een glas muntthee omdat ik van koffie niet meer kan slapen. Al met al was het een gezellige avond ik kan dit restaurant zeker aanbevelen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s