Gekruide aardappelpuree

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 10-20 minuten
Ingredienten: *750 gr. aardappelen *1 ui 2 uitgeperste teentjes knoflook *25 gr boter *2 el gesnipperde peterselie *zout *peper

Bereidingswijze: Kook de geschilde aardappelen in ca. 20 min. gaar. Giet ze af, laat ze iets afkoelen en stamp ze fijn. Pel en snipper de ui. Verhit de boter en fruit de uisnippers en de uitgeperste teentjes knoflook zachtjes, voeg de puree toe en laat hem goed heet worden, roer regelmatig. Roer de peterselie door het aardappelmengsel en breng op smaak met zout en peper.
Serveertips: Lekker met allerlei soorten groenten en een heerlijk stukje vlees.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s