Amuse van Mozzarella met rucola en parmaham

Amuse, een recept uit de wining en dining.

Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingredienten: Voor 8 stuks: 1 bolletje mozzarella, in 8 stukken- 4 plakjes parmaham, gehalveerd – olijfolie – beetje basilicum, fijngesneden – 8 takjes rucola

Voorbereiding: Meng de olie met de basilicum en marineer de mozzarella er 30 minuten in.
Bereidingswijze: Haal de stukken kaas uit de marinade en bestrooi ze met zout en peper. Leg een takje rucola op elk stuk en omwikkel het met parmaham. Serveer op amuselepels

Dit was een amuse die Snieder had gemaakt voor het kerstdiner. Zeer geslaagd! Ook erg lekker om te snoepen i.p.v. blokjes kaas

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s